Bygg padelbana och se priset direkt

Köpa padelbana till ditt företag

Har du funderat på att bygga padelbana till företaget? Drivs du av att ge andra möjligheter att vara hälsosamma, då kan det vara rätt väg att gå. Det finns många fördelar med att aktivera sig och använda konditionen i vardagen men även under helgerna.

Att padel blivit populärt och att alla padelbanor är upptagna gör det inte enklare att använda sig av viljan att röra sig och att genom det få ett friskare liv. Vi sitter alldeles för mycket i våra liv idag rent generellt och det är väldigt ohälsosamt, vissa studier liknar detta vid rökning.

Även om det skiljer markant på det sätt som rökning påverkar kroppen så visar detta på att inaktivitet och en allt oftare osunda livsstil i kombination till lättillgänglighet till ohälsosam mat skapar följder. Dessa kan lätt då liknas vid att röka och att inte leva ett hälsosamt liv totalt.

Bidra till en aktivare livstil med att bygga padelbana åt företaget

Erbjuder ditt företag friskvårdsbidrag och samtidigt inte deltar aktivt i att ge dina anställa de bästa förutsättningarna? Det är bra att känna till att väldigt många gymkort används faktiskt inte idag. Det köps i början av året och i många fall så använder den anställde det som max ett fåtal gånger. Mycket på grund av att det är väldigt svårt att komma igång och börja träna men även att det ofta är en enskild insats.

Du som företagsledare kan ta ett bra beslut och bygga padelbana åt dina anställda. Du kan finansiera detta genom att hyra ut den när du och dina anställda inte använder den. Det finns smidiga appar och annat som du kan ansluta dig till för att skapa ett enkelt bokningssystem.

Inkludera personalen i att tillsammans bygga padelbana i en smidig padelbanekonfigurator, på så sätt kommer engagemanget öka. Du kan enkelt se både utformning och padelbanans pris direkt på skärmen.

Boka in en padeltränare till din nybyggda padelbana

Det finns väldigt många entusiaster men du kan även hyra in en padeltränare kan på så sätt introducera padel som en rolig och frivillig aktivitet. Genom att skapa ett engagemang och en samhörighet så kan du då aktivt bidra till en bättre hälsa. Det som gäller sen är att skapa lite regelbundenhet och att det fortsätter vara roligt.

Glöm inte heller att alla gillar inte att tävla och vinna, vilket kan vara bra att tänka på. Många gillar även det sociala i att umgås och ha roligt mer än tävlingsmomentet. När kraven släpper så blir aktiviteten även mer givande för alla. Släpp tävlingsinstinkten lite kortvarigt och bjud på gott lyxfika efteråt, istället för en glimrande segerpokal, denna gången.