Glasdörrar, duschörnor och glasväggar till relaxavdelningen

Här hittar du duschväggarna till din relaxavdelning

Duschväggar och duschdörrar av hög kvalitét är att föredra när du bygger din bastu eller relaxavdelning, kanske till och med ditt egna hemma spa. Att efter löpträningen få komma hem till ett mysigt badrum och duscha bakom ett par stilfulla glasdörrar med svart kant eller en glasvägg med svart spröjs vid duschen eller monterat vid badkaret är avkopplande för hela din kropp.

Att slippa duschens eller badkaret kalla duschdraperi och njuta av ett vackert badrum är en skön belöning efter intervallträningen eller PT passet i parken. När du inreder ett relaxrum så bör du skapa det av så varma element du kan.

Inred ditt hemmaspa med snygga glasdörrar och duschväggar

Har du plats för en bastu så kan du inreda med varmt tonade och måttanpassade glasdörrar samt avgränsa rummet med glasväggar som har svart spröjs om du har plats för att ha relaxfåtöljer. Du kan innesluta denna delen med glasdörrar med svart kant och tillföra det lite extra värme genom antingen infravärme, eller någon snyggt element monterat på väggen.

Har du speciella mått i ditt badrum så behöver du inte oroa dig, det går att måttanpassa och du kan använda dina specialmått till både, glasdörrar och glasväggar samt speglar. På så sätt kommer du få ett utrymme som inte bara blir mer unikt utan det kommer även bli mer trivsamt.

Välj en glasmästare som förstår kundens behov och kan måttanpassa med enkla medel

När du väljer en glasmästare så bör du välja ett proffs som exempelvis Andresglass.se. Som med enkla instruktioner och underlag kan skapa det du behöver för att du ska kunna få det snyggaste badrummet. Det finns ett stort utbud av speglar, duschväggar, bastudörrar, glasväggar och glasdörrar av olika typer, så du kommer garanterat att hitta någon som passar bra i din inredning och du kan få mer inspiration online.