Återhämtning efter träning och sportdryck som är snäll mot magen

Snabbare återhämtning efter träning

Snabbare återhämtning efter träning med sportdryckspulver, som är smidig att ta med i löparbältet eller i väskan. Har du känslig mage finns det sportdryck som är snäll mot magen och sportdryck utan koffein. Det är ett perfekt alternativ till alla färdigblandade sportdrycker och energidrycker i burkform.

När du vill ha snabbare återhämtning efter träning så brukar det vara just kolhydratsdryck eller kolhydrater som du ska använda dig av. När du tränar regelbundet behöver kroppen kolhydraterna och du som går på strikt Ketogen kost vet att behovet oftast finns där när du tränar.

När du tränar bör du se till helheten i ditt energibehov oavsett om det gäller kolhydrater eller proteiner så att du har en balans som fungerar för dina mål med träningen.

När du väljer sportdrycker som återhämtning efter träning, använd ditt goda kranvatten

Vi har generellt väldigt bra kranvatten och det är synd att inte använda detta bättre. Låt inte transporterna bestå av transport av vatten eller vätska. Använd istället sportdryckspulver som återhämtning vid idrott eller träning. Det finns olika alternativ och inför träning rekommenderas det en naturlig sportdryck som finns med eller utan koffein. Du kan få mer inspiration om naturliga sportdrycker på exempelvis företaget tailwindnutrition.se.

Koffeinet kan ha en positiv effekt inför träning men är du överkänslig mot koffein så kan kvällsträning med sportdryk som innehåller koffein göra att sömnrytmen störs. När du tränar så bör du tänka på att räkna in både sömn och skonsam återhämtning för absolut bästa resultat, sätt därför ett långsiktigt mål.

Träna alltid så skonsamt du kan, det ger dig möjlighet att träna över lång tid istället för små och korta punktinsatser. Glöm inte bort att stretcha ut dina muskler och arbeta mycket med rörlighet och balans. Har du en dag med lite lägre motivation då kan det faktiskt räcka med en stärkande promenad, som komplement dessa dagar.

Tränar du regelbundet sp kommer du känna ett ökad behov av näring och att tillföra din kropp olika sportdrycker för återhämtning. Välj då den bästa möjliga och den mest naturliga sportdrycken för återhämtning efter träningen.