Snyggaste äkta perukerna och syntetiska hästsvansar

Bästa hårförlägningen till festen

Söker du efter en syntetisk hästsvans, en hästsvans av äkta hår, eller den bästa hårförlängningen. Du kan vända dig till Indigos hair om du behöver peruk, löshår, clipshår eller praktiska peruk tillbehör för att ta hand om exempelvis din HD Lace peruk eller Lace front peruk.

När du använder peruk så behöver du ha ett bra peruk lim som gör att peruken sitter som du tänkt. Det finns peruker som är värmetålig syntetperuker och realistiska peruker som således är äkta peruker av riktigt hår, vilket ger fler fördelar än syntetperuker eller silt top peruker. Du kan be en frisör utföra klippning av peruken om du har hittat en frisyr som du vill utprova på din äkta peruk.

Hur du bäst tar hand om din äkta peruk

Det är bra att känna till hur du ska hantera dina äkta peruker och hårförlängningar. Det är lite pyssel och du kommer behöva några peruk tillbehör för att få den bästa lystern och förlänga hållbarheten och få en äkta peruk som håller betydligt länge.

Vill du att din peruk ska hålla formen så kommer du behöva en ställning men även olika hårprodukter. Hårprodukterna skiljer sig en aning från vanliga hårprodukter så du kan behöva välja efter vilken typ av peruk du har, en äkta peruk äkta hår eller en syntetisk peruk. Du kommer även behöva tejp eller peruk lim för att få den fästa bra men även borttagningsmedel.

Specialanpassade peruker och hårförlängningar

Har du ett permanent behov av peruker och hårförlängningar så kanske du vill anpassa detta så att dessa fungerar i din vardag. Då kan du kontakta en expert på peruker och du kan få hjälp hela vägen. Du kan även få håret klippt av en professionell frisör av peruker. På så sätt kan du alltid hålla dina peruker vackra och du kan hålla din frisyr modern.