Hoppa studsmatta på en jumpking och skapa roliga cykeltävlingar med barncyklar

De roligaste utomhusleksakerna för barn

De roligaste leksakerna för barn som gillar att vara utomhus är många som exempel en jumpking studsmatta. Det har blivit något utav en standard att montera upp en studsmatta om man införskaffar ett hus. Att hoppa studsmatta är frigörande på många sätt. Det är inte bara lekfullt utan det är även bra för motoriken.

Som vuxen kan du även dra fördela av att det både är roligt att studsa du får en ökad kroppskontroll och du ökar snabbt din kondition. Att hoppa och göra volter och andra konster kräver energi och gör du detta regelbundet så kommer du känna av alla positiva hälsofördelar.

Barn älskar att leka utomhus och det blir ännu roligare med engagerade vuxna

Om ditt barn alltid ber om att få gå ut och leka, älskar det förmodligen att vara utomhus. Och finns det något bättre sätt att uppmuntra dem att utforska naturen än med några roliga utomhusleksaker. Som vuxen kan du med relativt enkla medel skapa roliga aktiviteter. Det kan vara till exempel att skapa en mindre cykeltävling på tomten, eller garageuppfarten.

Det finns cyklar i olika storlekar och varianter barncykel 20 tum, barncykel 16 tum, barncykel 14 tum, barncykel 24 tum och mountainbike 24 tum. Det finns även i olika teman som spiderman cykel och paw patrol cykel. För ungdomar och vuxna finns det elcyklar som kan göra att du kan cykelpendla till skolan eller jobbet, även över lite längre avstånd.

Roliga utomhuslekar för barn och vuxna

  1. En djurpark med små insekter på bakgården som lär barnet mer om djur och natur
    Har du många vilda djur på din bakgård? Varför inte ta med dig djurparken till ditt barn med denna roliga lekställning för djurparken på bakgården? De kan använda det medföljande nätet för att fånga insekter och mindre djur och sedan titta på dem på nära håll i det avtagbara förstoringsglaset. Det ingår även en fältguide i pocketformat så att de kan lära sig allt om sina nya vänner i trädgården.
  2. En vattenvägg för experiment, vattensprinkler och en upplåsbar pool för varma dagar
    Den här vattenväggen är perfekt för varma sommardagar! Ditt barn kan använda pipetterna för att fylla de olika behållarna och sedan se hur vattnet faller nerför väggen, fyller den nedre bassängen och börjar om igen. De kommer att älska att observera hur gravitationen fungerar medan de svalkar sig med denna uppfriskande aktivitet. Passa på att lära barnet om vatten och kanske simträna lite i efter att ha känt på vatten i vattenspridaren för att sedan doppa sig och öva simtag i den uppblåsbara poolen eller ovanjordpoolen.
  3. En uppsättning trädgårdsredskap som är anpassade för barn
    För barn som älskar att hjälpa till i trädgården kommer denna uppsättning trädgårdsredskap säkert att bli en succé! Den innehåller allt som behövs: spade, kratta, hack och vattenkanna. Nu kan din lilla unge hjälpa dig att plantera blommor, grönsaker eller vad du än arbetar med i trädgården. De kommer att känna sig som en riktig bonde på nolltid!