Hur du använder skäggvax för att få en perfekt frisyr i ansiktet

Om du letar efter ett sätt att tämja oregerligt ansiktshår och uppnå den perfekta stilen, kanske du vill prova att använda skäggvax. Skäggvax är en typ av hårprodukt som kan hjälpa dig att forma och kontrollera ditt skägg, din mustasch eller dina polisonger. I den här artikeln ger vi dig en steg-för-steg-guide om hur du använder skäggvax så att du kan få bästa möjliga resultat.

Steg 1

Börja med rent och torrt ansiktshår om ansiktshåret är vått eller oljigt kommer vaxet inte att fästa ordentligt. Se till att tvätta ansiktet och skägget med en mild tvål eller schampo innan du börjar. När ansiktshåret är rent och torrt kammar du ut det för att reda ut eventuella knutar.

Steg 2

Ta en liten mängd skäggvax och gnugga det mellan handflatorna tills det blir mjukt och följsamt. Börja sedan applicera vaxet på ansiktshåret och arbeta in det från rötterna till topparna.

Steg 3

När du har applicerat vaxet jämnt i hela ansiktshåret använder du en kam eller borste för att forma det till önskad stil. Om du till exempel stylar en mustasch kan du kamma det nedåt och sedan uppåt i topparna. Eller om du stylar ett skägg kan du ge det lite volym genom att kamma det utåt från ansiktet.

Steg 4

Låt vaxet stelna i några minuter innan du kontrollerar resultatet. Om det behövs kan du göra ytterligare justeringar genom att applicera mer vax igen och forma om ditt ansiktshår.

Skäggvax är en lättanvänd produkt som kan hjälpa dig att uppnå ett antal olika frisyrer för ansiktshåret. Oavsett om du vill ha en elegant och polerad look eller något mer vilt och otämjt är skäggvax från Randevu ett mångsidigt verktyg som varje man bör ha i sin grooming-arsenal. Ge det ett försök i dag!