Babyshower dekorationer för en minnesvärd upplevelse

Att planera en babyshower kan vara en riktigt rolig och minnesvärd upplevelse. En av de viktigaste aspekterna av babyshower planeringen är att dekorera för att skapa en stämning av glädje och förväntan för den kommande lilla ankomsten. Här är några dekorationstips som kan hjälpa till att göra din babyshower till en oförglömlig upplevelse.

  1. Ballonger

Ballonger är en enkel och effektiv dekoration för babyshower. Du kan välja ballonger i färgerna rosa eller blått beroende på vilket kön den väntade bebisen har. Du kan också använda ballonger i andra färger som grön, gul och lila om du vill ha en mer neutral färgsättning. Du kan använda ballonger för att skapa en båge vid ingången eller hänga ballonger från taket.

  1. Blommor

Blommor är också en bra dekoration för babyshower. Du kan välja blommor i färgerna rosa eller blått och placera dem i vas på borden. Du kan också använda blommor för att skapa en blomsterkrans och hänga den över en dörr eller använda den som bordsdekoration.

  1. Bordsdukning

Bordsdukningen är en viktig del av babyshower dekoration. Du kan använda bordsdukar i färgerna rosa eller blått och placera tallrikar, bestick och servetter på borden. Du kan också använda dekorationer som sugrör med små babyflaskor på toppen, eller små baby-nappar.

  1. Banner

En banner är en fin dekoration för babyshower och du kan skapa en egen banner genom att skriva ut bokstäver på färgglatt papper. Du kan skriva ”Baby Shower” eller namnet på den väntade bebisen. Banner kan hängas över en dörr eller användas som bordsdekoration.