Bilden visar en neonskylt. Idag finns det energieffektiva LED-skyltar och fastighetsskyltar som helt ersätter neonskyltar med äldre teknik.

Välj den bästa skyltningen för ditt företag

Det kan vara en svår uppgift att hitta rätt typ av skyltning för ditt företag. Oavsett om du vill investera i stora pylonskyltar, företagsskyltar, fasadskyltar eller kontorsskyltar. Då är det viktigt att veta vilken typ av skyltning som är lämpligast för ditt företags behov. Några av det vanligaste typerna som är vanligt förekommande är fasadskyltar och pylonskyltar. Dessa finns idag tillgängliga som praktiska och energieffektiva LED-skyltar som helt kan ersätta neonskyltar i många fall.

Ökad energieffektivitet med praktiska LED-skyltar

LED-skyltar (Light Emitting Diode) blir alltmer populära bland företag på grund av deras energieffektivitet och kostnadseffektivitet. LED-skyltar består av ljusa, fluorescerande glödlampor som är inbäddade. LED lamporna i en LED skylt, skapar ett effektivt och energisnålt ljus. Dessa typer av LED-skyltar erbjuder utmärkt synlighet och kan användas inomhus eller utomhus, beroende på vilken typ av skylt du köper.

Fasadskyltar med ditt företags logotyp skapar en ökad varumärkeskännedom

Fasadskyltar används vanligtvis på byggnader och butiksfasader som ett iögonfallande sätt att marknadsföra ett företags varumärke eller logotyp. De består vanligtvis av större bokstäver eller symboler för att garantera maximal synlighet på långt håll.

Fördelen med fasadskyltar är att de skapar ett omedelbart igenkännande av ditt företag och ger kunderna ett enkelt sätt att identifiera din butiksfasad från gatunivå. Fasadskyltar finns också i olika storlekar så att du kan hitta en som passar perfekt till din befintliga byggnadsdesign.

Pylonskyltar som är både energieffektiva och ökar din synlighet

Pylonskyltar är stora konstruktioner som ofta syns i närheten av motorvägsavfarter eller bensinstationer och som annonserar företag på långt håll. Dessa typer av skyltar är vanligtvis tillverkade av metallramar med plastplattor som fästs för ett reklamutrymme. Detta kan även användas för ditt företags logotyp eller för att ge extra anvisningar för att hitta till just ditt företag från en anslutande väg.

Pylonskyltarna är höga så att de lätt kan ses oavsett från vilket håll folk närmar sig dem, vilket gör dem till ett bra alternativ för företag som ligger längs trafikerade vägkanter eller motorvägar. Eftersom dessa typer av skyltar kräver mer material än andra typer av skyltar, tenderar de dock att vara något dyrare. Framförallt i jämförelse med andra alternativ av LED-skyltar, som finns tillgängliga på marknaden idag. Det krävs i det flesta fall även ett tillstånd för att få montera upp en pylonskylt, även om du står som markägare.

Det behöver inte vara komplicerat att välja rätt typ av skylt för ditt företag. Det finns något för alla typer av företag. Från LED-skyltar till fasadskyltar och till och med stora pyloner och pylonstativ. Du kommer garanterat att hitta något som passar både din budget, samt dina estetiska preferenser.