Sjötransporter i Stockholms skärgård med Skärgårdsjouren

Skärgårdstransport av din träningsutrustning

Har du en sommarvilla ute i skärgården och behöver öfrakt av träningsutrustning med sjötransport. Har du cyklar eller gymutrustning som du skulle vilja få med dig under din längre vistelse ute på din skärgårds ö? Då kanske du kanske undrar hur du enklast kan hyra en lastbåt eller fraktbåt för ändamålet som kan köra ut dina saker på säkraste sätt.

Sjötransport i Stockholms skärgård, på det bästa och mest sjösäkra sätt

Att transportera tunga och skrymmande saker med en vanlig båt som inte är anpassad för ändamålet kan skada både båten och inte vara det bästa ur sjötrafik synpunkt. Är du osäker på hur du ska transportera något ut i skärgården så kontakta exempelvis Skärgårdsjouren, dem kan hjälpa dig med det mesta inom sjötransport och öfrakt inom vår unika och härliga skärgård, det som en del även kallar för Swepelago.

En båt- eller sjötaxi eller skärgårdsfärjorna kan självklart hjälpa dig en lång väg och du kan i bästa fall få med dig en cykel om det inte är fullbokat. Du kan istället enklare boka en egen leverans me öfrakt som gör att du kan få med dig all utrustning till träningen i ett svep. Har du utrustning som behöver lyftas av med kranbåt så finns även denna möjlighet. Det kan även vara att du behöver hjälp med bojutläggning och placera ut bojsten i Stockholms skärgård.

Smidigt bojarbete utfört av professionella bojutläggare

Du kan använda bojar och be en erfaren utförare av bojarbete montera dina bojar me bojutläggning. Du kan på så sätt enkelt skapa bra anordningar för dina olika träningsredskap som kanoter eller annat, som du tillfälligt inte vill släpa upp på land när du ska ha en picknick vid bryggan.

Att få träna ute i skärgården och bygga sitt egna lilla gym och inreda den gamla vedboden till ett gym gör att du kan få till din träning även under den längre ledigheten och semester. Du kan då smidigt passa på att renovera och fixa i trädgården och skapa odlingar. Dessa kommer att ge dig den bästa och mest stärkande näringen att avnjuta i den vackra och underbara miljön.