VR gaming och VR träning med rätt VR tillbehör till din Oculus Rift S och Oculus Quest 2

Så här tränar du med VR Gaming och väljer rätt VR tillbehör

Så här tränar du med VR Gaming och väljer rätt VR tillbehör som exempelvis Oculus Quest 2 elite strap eller Oculus Quest 2 headphones. Med rätt VR tillbehör kommer du enklare att kunna träna olika typer av träningspass, yogapositioner eller danser. När du tränar med VR headset så är det bra om detta sitter bra och att du har eventuella fjärrkontroller som går att spänna fast ordentligt.

Att hinna med att träna på olika pass i en stressad vardag kan ibland vara svårt. Oftast är det mest populära passen redan uppbokade. Du kan därför kombinera din vardagliga träning med effektiv VR träning i hemmet. På så sätt kan du även prova nya träningsformer och kanske hitta en ny favorit i det stora utbudet av träningsformer.

När du har tränat klar kan du testa att spela några riktiga spelklassiker inom VR gaming

 1. Beat Saber
  Beat Saber är ett VR-spel som sätter dig i rollen som jediriddare när du svingar ditt ljussvärd och försöker besegra fiendens droider. Spelet är snabbt och spännande och grafiken är förstklassig. Om du är ett fan av Star Wars eller bara tycker om att svinga ett ljussvärd är detta spelet för dig.
 2. Superhot VR
  I Superhot VR rör sig tiden bara när du gör det. Detta ger en intressant spelmekanik när du försöker navigera dig genom en värld av fiender som är frusna i tiden tills du tar nästa steg. Det är ett unikt och utmanande VR-spel som garanterat kommer att få ditt blod att pumpa.
 3. Jobbsimulator
  I Job Simulator kommer du in i en värld där robotar har tagit över alla jobb som tidigare innehades av människor. Som ett resultat av detta får människorna roa sig själva genom att simulera olika jobb som de brukade göra. Det är ett humoristiskt och lättsamt VR-spel som är perfekt för de dagar då du bara vill koppla av och ha lite kul.
 4. Rick and Morty: Virtual Rick-ality
  Rick and Morty: Virtual Rick-ality är ett VR-spel som låter dig gå in i Rick and Mortys värld som en av Ricks medhjälpare. Du hjälper Rick med hans experiment, går på äventyr och har i allmänhet bara roligt i denna knasiga och galna värld. Om du är ett fan av serien är det här definitivt spelet för dig.
 5. Elite Dangerous
  Elite Dangerous är ett rymdsimuleringsspel där du sitter i cockpit på ditt eget rymdskepp och utforskar rymdens vidder. Du kan handla med varor, delta i strider eller helt enkelt utforska de många olika stjärnsystemen som finns tillgängliga i spelet. Det är en uppslukande och spännande VR-upplevelse som garanterat kommer att glädja alla science fiction-fans

Det här är bara fem av de många fantastiska och klassiska VR spel som finns tillgängliga för närvarande. Om du letar efter en uppslukande spelupplevelse eller träningsformer, behöver du inte leta längre än till spel och träning i en virtuell verklighet. Med så många olika spel och träningsprogram, danser och yogapass att välja mellan finns det garanterat något som passar dig helt perfekt.