Maileg mus och numrerade Muminfiguriner

Maileg mus eller en muminfigurin som present

Maileg mus är populär i Mailegs utbud av barnleksaker, men står valet mellan Maileg och en Muminfigurin som present? Allt beror på ålder och det kan i vissa fall uppskattas av föräldrar med att få något gulligt inredningsföremål som en Muminfigurin som inredningsdetalj i barnrummet.

Är barnet lite äldre och uppskattar leksaker så kan en Maileg mus, eller en Maileg kanin vara mysig för barnet att bära med sig. Hos Lilla Stork finner du allt du behöver när du letar Muminprodukter men även när du söker gulliga mjuka leksaker till det mindre barnet som produkterna från Maileg.

Det finns allt från samlartallrikar från Mumin till Muminmuggar och vill du samla ihop en hel servis av detta så kan du med fördel köpa en Muminbricka. Hos Lilla Stork finns det även olika typer av Muminprodukter som över tid har ett samlarvärde som en numrerad Muminfigurin.

Dockservisen för mysiga fikastunder med ditt barn

Söker du efter söta dockserviser eller unika leksaker och inredning eller bara behöver inspiration till en kommande födelsedag så finns det mycket spännande på sidan. Barn tycker det är roligt när du som vuxen engagerar dig i deras lek. Det finns smidiga dockserviser av plåt som tål att användas mer frekvent men även såna som kräver ett lite äldre barn som är något försiktigare.

Vill du så kan du istället för en vanligt keramikmugg skaffa en Mumin emaljmugg till ditt barn, vilket kan vara smidigt att ha i picknickkorgen eller när barnet ska på utflykt. Det finns olika Muminmuggar med olika teman som Mumin sommarmugg, eller Muminmugg fiske och även mer specifika Muminfigurer som Lilla My. Behöver du belysning i barnrummet så finns det Muminlampor med olika motiv.

Börja ett nytt samlarintresse med Muminfiguriner som är numrerade eller andra mysiga Muminföremål och fina barnsaker till barnrummet. Du kan hitta inspiration på Lilla Stork.