Bilden visar en hallmatta eller en gångmatta. Entrémattor på metervara, hallmattor på metervara samt gångmattor på metervara för specialmått.

Inred enklare med hallmattor på metervara

Inred mer kreativt genom att välja att skräddarsy dina entrémattor i ditt. Är du på jakt efter ett sätt att snygga till utseendet i ditt hem. Du kanske vill inreda i hallen, entrén eller bara skapa en speciellt anpassad halkfri matta, gångmatta eller kanske en unik ullmatta.

Det kan vara bra att känna till att du kan köpa exempelvis en hallmatta på metervara, gångmattor på metervara samt även dina entrémattor på metervara. På så sätt behöver du inte lägga samman flera mattor om du har en lång hall eller en speciellt utformad entré eller hall.

Skapa en egen längd på din hallmatta och minska risken att snubbla

Har du funderat på att anpassa entrémattorna för din entré, hallmattan och gångmattan? Med anpassade mattor kan du enkelt skapa ett unikt utseende som passar perfekt till ditt hem.

Varför välja måttanpassade mattor till din entré, hall och dina gångvägar i stort

Måttanpassade mattor är ett utmärkt sätt att ge ditt hem en personlig prägel. Du kan välja mellan flera olika mattdesigner och stilar. Det är således lätt att hitta en som passar in i resten av din inredning. Dessutom kan du beställa dem per meter, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att ha för mycket eller för lite matta.

Speciellt anpassade mattor kommer många gånger även vara något mer hållbara än vanliga fabriksanpassade mattor. De är vanligtvis tillverkade av extra fina och högkvalitativa material som ull eller polyester.

Kombinationen gör att dessa är utformade för att hålla längre och hålla bättre mot slitage. Detta innebär att de inte behöver bytas ut lika ofta som vanliga mattor. Detta kan i sin tur bidra till att du sparar pengar i längden genom den ökade hållbarheten.

Måttanpassade mattor som entrémattor på metervara har ofta en bra flexibilitet när det gäller olika designalternativ då du kan välja ur flera kategorier av mattor. Du kan välja olika färger och mönster eller till och med lägga till en intrikat design i själva mattan.